← Takaisin

DUO HAPPY ENDINGS

Mikään tapahtuma ei ole liian suuri tai pieni hauskanpitoon – kaksikko on kuin kotonaan häissä, syntymäpäivillä, ravintolakeikoilla, pikkujouluissa, festareilla tai firman juhlissa. Kokenut duo on esiintynyt Suomessa ja ulkomailla sekä jakanut lavan muun muassa huippusuosittujen gurujen, Aikakoneen ja Eino Grönin kanssa.

Jokaiselle keikalle räätälöityvä kappalevalikoima loikkii tunnelmasta ja tyylilajista toiseen, aina 1950-luvulta nykyhetkeen ja takaisin.

Duon settilistalla soi kappaleita esimerkiksi seuraavilta yhtyeiltä ja artisteilta: Rauli ”Badding” Somerjoki, Haloo Helsinki, Popeda, Hurriganes, Zen Café, Eppu Normaali, Kaija Koo, Ismo Alanko, Neon 2, Tehosekoitin, Prince, Roy Orbison, Frank Sinatra, Joe Cocker, Aqua, Goo Goo Dolls, David Bowie, Simon & Garfunkel, Robbie Williams, Queen, Oasis, The Beatles, Billy Idol, R.E.M, Johnny Cash, The Eagles ja monet muut.

Kappaletoiveita saa ja tuleekin esittää. Herrat tarjoavat myös teemasettejä. Valmiina on esimerkiksi Best Of 90’s Hits, Best Of The 80’s Hits ja Leevi & The Leavings -tribuutti-illat.

”Kannattaa korostaa viihdyttävyyttä ja mukautuvaisuutta. Ohjelmistoa on paljon ja tulee jatkuvasti lisää. Olemme myös tehneet bändikeikkoja rumpalin ja basistin kanssa, joten isompaan hintaan myös isompi kokoonpano on mahdollinen.”

Genre: rock, pop, hard rock, disco, jazz, soul, iskelmä sekä vanha tanssimusiikki.

Kokoonpano:

Jussi Grönroos (voc / kazoo)
Juhani Mistola (gtr / voc)

Paikka: Turku